Algemene voorwaarden 

 

Omdat ik niet wil dat je achteraf voor verrassingen komt te staan, verzoek ik je vriendelijk mijn algemene voorwaarden te lezen :

 

 

-  De prijzen zijn geldig vanaf 1 Januari 2022.

-  U krijgt meteen na de fotoshoot per email een factuur. Deze dient binnen 7 dagen voldaan te zijn.

-  Levertijd binnen 2 weken ( voor de fotoshoot )

-  Extra digitale foto's bijkopen voor € 5,-/stuk

-  De shoots ( fotoshoot ) zijn op locatie in Zeewolde, buiten Zeewolde in overleg.

-  De cadeaubon wordt als geschenk verpakt en heeft een geldigheid van 1 jaar. 

-  De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld en kan niet geruild of geretourneerd worden.

  

- Annuleren kan uitsluitend schriftelijk ( via email ) tot uiterlijk 1 week voor de afgesproken datum.

Indien de afspraak 2 dagen van te voren wordt geannuleerd, zal een bedrag van 50% van het totale fotoshoot bedrag in rekening gebracht worden.

 

- Het weer speelt een belangrijke rol bij het fotograferen. Bij bewolking, mist en zonneschijn kunnen er foto's gemaakt worden. Bij regen of zware mist niet. De fotograaf kan de fotoshoot annuleren. Hierna wordt een nieuwe datum uitgezocht.

 

- Ema Erkens Photography stelt zich niet verantwoordelijk voor ongevallen tijdens een fotoshoot.

 

- Ema Erkens Photography stelt zicht niet verantwoordelijk voor het leveren van minder of minder goede foto's dan normaal door omstandigheden als kinderen die niet op de foto willen.  Ema Erkens Photography zal het volledige bedrag van de shoot in rekening brengen.  

 

-  Ema Erkens Photography is niet aansprakelijk voor het feit dat afdrukken er anders uitzien dan op uw scherm. 

  

- RAW bestanden blijven eigendom van Ema Erkens Photography en worden niet verstrekt aan de klant.

 

- Als U de foto’s hebt ontvangen, heb U hier alleen gebruiksrecht over. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor zakelijke doeleinden, fotowedstrijd  en publicaties elders (tijdschrift o.i.d.) – zonder toestemming.

 

-  Ema Erkens Photography behoudt altijd het auteursrecht. Het aanpassen van foto’s is daarom dan ook niet toegestaan ( bijsnijden, zwart/wit conversie, filters, etc ). Dit is altijd in strijd met het auteursrecht. Ik bepaal dan ook zelf of een foto goed uitkomt in kleur of zwart-wit. Voor het gebruik van de foto's op social media ( Facebook, Instagram etc ) worden met Ema Erkens Photography logo geleverd. Naamsvermelding is verplicht.

 

- Gemaakte foto's kunnen gebruikt worden voor promotionele en commerciele doeleinden op internet ( incl social media ) of drukwerk. Mocht de klant dit niet wensen dan kan deze dit tevoren aangeven.